Charlies Ragdolldingen – avonturen

Alle kattenbrokjes in een bakkie, wat een hoop reacties kwamen er op mijn voorstelblogje vorige week. Zo leuk om ze allemaal te lezen! Absoluut een reden voor mij om jullie op de hoogte te houden van mijn kittige kittenavonturen 😊. En avonturen waren er genoeg in deze eerste week van het nieuwe jaar.

Het was genieten, want het leek wel een toetsenbordparadijs hier in huis. De kinderen hadden online les, dus in bijna elke kamer was wel zo’n openklapgeval te vinden. Zo sprong ik ineens bij N. op schoot tijdens de les en stond ik oog in oog met zijn geschiedenisleraar. Als dat geen mooi cijfer voor hem oplevert weet ik het ook niet meer…

Het vrouwtje kocht wat nieuwe spulletjes voor me waarop het mannetjesbaasje zei dat ze een gat in haar hand had. Ik heb eraan gesnuffeld, aan allebei haar handen, maar ik kon niks vinden. Zal wel weer zo’n rare mensenuitspraak zijn denk ik. Anyway, ik kreeg een eigen stoeltje met een lekker zacht kleedje erin. Heel leuk hoor, echt, maar raad eens waar ik ging liggen? Precies, in die grote stoel ernaast natuurlijk! Voor je het weet denkt het vrouwtje nog dat die alleen voor haar is.

 

En ik kreeg nieuwe bakjes om uit te eten. Schattig zijn ze hè, zo met die oortjes? Volgens het vrouwtje zijn ze ergonomisch (ook weer zo’n mensenwoord dat ik niet kende) en zorgen ze ervoor dat ik in een gezonde houding van mijn eten kan genieten. De mannenbaasjes moeten daar dan weer om lachen, want, zeggen ze, in het wild zou ik een lekker hapje ook niet in een hoek van precies 15 graden op een boomstam leggen voor ik ga smikkelen… Mij maakt het allemaal niet uit hoor, ergonomische bakjes of niet, zolang ze er maar wat lekkers in stoppen.

 

Natuurlijk ging ik ook weer op pad in die grote boekenkast, een paar plankjes hoger nog deze keerHeerlijk om daar zo rond te struinen en te zien wat er allemaal in staat. Al werd het vrouwtje wel wat nerveus toen ik te dicht bij een stenen beeldje van twee muizen in de buurt kwam. En ik ben nou juist zo dol op muizen! Toen ik vervolgens helemaal bovenin een leuke slinger zag om mee te spelen was de maat vol. Ik moest naar beneden! Maar ik ben natuurlijk niet voor één kat te vangen, er komt vast wel weer een moment dat het vrouwtje even de deur uit moet.

Tot slot nog even het boek van de week showen. Het was blijkbaar spannend, want het vrouwtje las er vaak in. Behalve als ik er zo naast ging liggen natuurlijk hè, dan koos ze uiteraard voor mij en mijn pluizige buikje, en zo hoort het ook!

Volgende week weer een nieuw blogje van mij. Lezen jullie dan ook weer mee?

Harige groetjes,

Charles Hunter van Nevflac (oftewel, Charlie 😉)

6 gedachtes op “ Charlies Ragdolldingen – avonturen”

 1. Avatar
  Corrie Vissers

  Wat een leuke ontdekkingen overal in huis.
  Ik heb eens een speciaal prenatal zeteltje gekocht voor de katten. Het heeft lang beneden gestaan, ze gingen er niet in liggen. Nu staat het op zolder ergens in een donker hoekje en ligt Binky er in😹 .
  Leuk om over Charlie te lezen. Knuffeltje voor hem🐾❤️

 2. Avatar
  Wilma kuijntjes

  Wat leuk om je avonturen te lezen. Met een kopje koffie erbij. Kijk je wel uit dat je niet van de kast valt, dat vind ik best een beetje eng.

  Liefs wilma

 3. Avatar

  Misty kon zich volledig herkennen met die etens bakjes … heb hier net dezelfde opmerkingen gehoord maar ze heeft er dus ook … eentje om te drinken en eentje on te eten … heerlijk toch …
  Bedankt voor dit blogje …

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *