Charlies Ragdolldingen – rustig aan

Zo, daar was ik weer. Vorige week had ik even geen zin om achter/op die laptop te kruipen, ik was een beetje moe en moest nodig mijn batterijtje opladen. Ik viel tijdens mijn poging om te schrijven zelfs in slaap op de toetsen en veel meer dan dgrewFKJL stond er niet toen ik wakker werd. Nou, van dgrewFKJL snapt natuurlijk geen mens wat (en geen kitten ook trouwens), dus nam ik maar even wat rust (hier lig ik trouwens op een schrijfsel van het vrouwtje, daar voeg ik af en toe ook wel eens een woordje aan toe, hihi).

Deze week zat ik gelukkig weer vol energie en ging ik naar zolder. Nu is dat niet zo heel bijzonder, want daar kom ik wel vaker, maar deze keer stond er een of ander draai-apparaat aan. Er kwamen allemaal spannende kleurtjes, water en bubbels voorbij achter een raampje. Wat een feestje was dat om naar te kijken zeg, al werd ik er op een gegeven moment wel een beetje draaierig van.

 

Toen ik klaar was met het draaiapparaat, ontdekte ik nog iets dat kon draaien, of beter gezegd ‘rollen’. Leuk joh, hoe meer ik er tegenaan tikte, hoe langer het werd. Ik snap niet waarom het vrouwtje steeds weer nieuwe speeltjes voor me koopt, ik vind zelf steeds wel iets leuks om mee te spelen. Of zou dat niet de bedoeling zijn?

Verder merk ik dat het vrouwtje ook al een poosje een beetje moe is. Ze moet nu vooral even dingen doen om te ontspannen en die ze leuk vindt om te doen. Dus ik bof, want ze vindt kroelen met mij heerlijk en volgens mij wordt ze er ook nog eens helemaal zen van! Ik denk dat ik het zelf dus de komende tijd ook maar even wat rustiger aan doe, dan kan ik veel met het vrouwtje knuffen. Maar ik zal zeker wel regelmatig even iets van me laten horen hoor, anders ga ik jullie leuke reacties op mijn ragdolldingen teveel missen!

Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! (O, sorry, ik ging weer even op een toets liggen, oeps).

Harige groetjes,

Charles Hunter van Nevflac (oftewel Charlie 😉) en iets minder harige groetjes van het vrouwtje ☺

3 gedachtes op “Charlies Ragdolldingen – rustig aan”

 1. Avatar

  Charlie, ik had je gemist vorige week! Fijn dat je weer op je pootjes staat, nu heb je een drukke tijd voor de boeg met het zorgen voor je vrouwtje. Een tip: wees waar zij is, vindt ze leuk. In de keuken, op het toilet, aan tafel, boven, op een boek liggen of op de laptop, gewoon lekker voor de voeten lopen en afleiding geven. 😁

  Succes knapperd! ❤🍀

 2. Avatar

  Help het vrouwtje maar lekker zen te worden dan xorg il hier lekker voor jou mama
  En blijf van die roldingetjes af
  Groetjes mama en haar vrouwtje

 3. Avatar
  Wilma kuijntjes

  Wat een ontdekkingen allemaal . Daar wordt je vrouwtje best wel een beetje vrolijk van hoor want ze kan vast niet boos worden op zo n schatje. Kroel maar lekker veel met haar vooral als ze zo moe is. Ik ben benieuwd naar nieuwe avonturen van je.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *