Charlies Ragdolldingen – even voorstellen

Hoi allemaal.

Jullie hebben mij al een paar keer eerder voorbij zien komen hier, maar het leek me wel zo netjes mezelf toch even officieel aan jullie voor te stellen. Per slot van rekening heeft mijn moeder Summer me netjes opgevoed, dus here we go: Charles Hunter van Nevflac, aangenaam! Omdat die naam van mij best een mondvol is, houden mijn nieuwe baasjes het op Charlie en dat vind ik helemaal prima. Het is algemeen bekend dat katten sowieso niet naar hun baasjes luisteren, dus het gaat om het idee zullen we maar zeggen.

Twee weken woon ik nu alweer in mijn nieuwe huis en het is er erg gezellig. Zo vind ik het geweldig om heel hard achter mijn baasjes aan te rennen wanneer ze naar de keuken lopen en dan met een sliding precies voor hun voeten te eindigen. Een beetje mikken, maar het lukt bijna elke keer. Ook mag ik nog wel eens speels in een hand of een voet bijten, mijn nagels in de stoelen zetten én hou ik er enorm van om te kroelen. En boffen joh, mijn nieuwe baasjes dus ook! Uren houden ze dat vol. Op de bank, in de leesstoel, aan tafel, overal!

 

Soms ben ik al dat gepluk aan mijn lijf ook weleens zat hoor, dan ga ik in het hoogste mandje van de krabpaal liggen en pak ik gewoon even mijn rust. Een kitten moet tenslotte ook aan zichzelf denken…


Maar ik heb ook iets geweldigs ontdekt. Mijn nieuwe baasje, het vrouwtje, houdt ontzettend van boeken. Ze staan in de kasten, ze hangen aan de muur, ze liggen op tafel… En, nog leuker, ze heeft zo’n openklapding waar ze (geloof ik?) zelf boeken op maakt. Al vanaf het moment dat ik dat ding zag, ben ik er gek op. Het maakt een zacht zoemend geluid, het is warm, en als ik op de knopjes ga staan, dan gebeurt er letterlijk vanalles. Magisch!

En zo heb ik besloten dat ik zelf ook elke week wat ga schrijven op dat openklapding, om jullie zo op de hoogte te houden van al mijn avonturen. Als je het leuk vindt om te lezen wat ik zoal uitvoer de hele week en ook welke boeken het vrouwtje leest en of ze zelf nog wel eens wat schrijft, volg dan zeker vanaf volgende week al mijn avonturen in: Charlies Ragdolldingen!

Harige groetjes,

Charles Hunter van Nevflac (maar jullie mogen Charlie zeggen 😉)

12 gedachtes op “Charlies Ragdolldingen – even voorstellen”

 1. Avatar

  Dag Charlie
  Veel plezier in je nieuwe huis maar volgens mij zit dat wel goed. Ik ben een grote fan van de boeken van het vrouwtje, dus kijk ook uit naar je avonturen.

 2. Avatar

  Ik verheug me op jouw verhalen Charlie, kan me zo voorstellen dat je voldoende beleeft in je nieuwe huis.
  Ik kijk uit naar je volgende schrijfsels

 3. Avatar
  Deborah Rietdijk

  Welkom Charlie,

  Veel knuffel plezier, en kijk erg uit naar je avonturen. We komen je misschien nog wel eens in de boeken tegen.
  Ook namens Odin en Minette harige groetjes

 4. Avatar
  Marlies Steehouder

  Lieve Charlie, je bent figuurlijk om op te vreten zo leuk! Dat gaan we natuurlijk niet echt doen want we houden van je vrouwtje en willen haar zeker niet boos maken! Gelukkig heb je een goed gevoel voor humor én ben je dol op schrijven dus ik kijk nu al uit naar je schrijfsels!
  Dikke kus en knuffel uit België (officieel ben en blijf ik Neder-Belg en woon ik al ruim 3 jaar in het land van de zuiderburen, officieel blijf ik natuurlijk een echte Zuid-Oost-Brabander😜

 5. Avatar
  Wilma kuijntjes

  Ha Charlie
  Wat ontzettend leuk dat je je avonturen met ons wilt delen. Ik lees graag de boeken van je vrouwtje dus je moet niet te vaak op dat openklap ding gaan liggen want dan moeten wij lezers weer zo lang wachten op een nieuw boek. Maar een keer in de week is het jou dag.
  Ik ben heel benieuwd naar je verhalen.

  Knuffel van Wilma

 6. Avatar
  Evelien groenewegen

  Lieve Charlie
  Wat schrijf je goed zeg net je vrouwtje 🤣🤣.
  Echt hilarisch hoe bepaalde dingen herkenbaar zijn in onze Nura. Maffe beestjes zijn het maar o zo schattig en lief!
  Veel plezier in je nieuwe huis en ik lees volgende keer je verhaal weer voor aan Nura.
  Gr Evelien

 7. Avatar

  Hoi Charlie,
  Ja, dit was natuurlijk te verwachten. Het schrijfvirus van jouw baasje is wel zo besmettelijk dat het logisch is dat jij besmet bent geraakt. Gelukkig is dit een onschuldig virus en we gaan zeker van jouw verhalen genieten!
  Hartelijke groet,
  Wendy

  O ja, en tegen de tijd dat je een kort spannend verhaaltje schrijft, dan weet je me te vinden toch…vraag maar aan het baasje wat een Quiller is 🙂

 8. Avatar

  He charlie blij dat je het prima naar je zin hebt
  Je mama is trot op je en we zullen je verhalen aan je voorlezen
  Plaag je nieuwe baasje niet te veel😉 geniet vsn alle aandacht groetjes je van je mamma en je oude baasje

 9. Avatar
  Marilyn Coene

  Hoi charley
  Welkom hier in de schrijver – lezer wereld. Het valt me op dat er zowel bij schrijvers als bij lezers veel poezen aanwezig zijn. Bij mij zijn er hier ook 2 Clairy en Turbo en ze zijn allebei benieuwd naar wat jij en je vrouwtje te vertellen hebt, dus we volgen je blog hoor.
  Tot volgende keer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *