FEELGOOD

In 2023 verscheen mijn thriller Afgeschreven, waarin auteur Sasja Winters de hoofdrol speelt. Onder dit pseudoniem heb ik de driedelige feelgoodserie Bon Bini Bruiloft geschreven, welke is verschenen bij uitgeverij De Verhalenfabriek.

In de toekomst zullen er wellicht nog meer feelgoodverhalen van Sasja Winters verschijnen. Wil je op de hoogte blijven van Sasja’s schrijfactiviteiten? Klik dan op de foto om op haar Instagrampagina te komen.

Bon Bini Bruiloft deel 1: Een onverwachte gast

Al sinds haar jeugd ziet Fay het voor zich. De jurk, de taart, een romantische plek en niet geheel onbelangrijk: een droomman om mee te trouwen! Wanneer haar vriend Bob als militair op Aruba gestationeerd wordt en haar meevraagt naar dit paradijselijke eiland, weet Fay het zeker: Bob gaat haar ten huwelijk vragen! Ze weet een baan bij de bekendste weddingplanner op het eiland te bemachtigen en kan haar geluk niet op. Dit is alles waar ze ooit van droomde en ook nog eens de perfecte voorbereiding op haar eigen bruiloft to be! Maar dan is er ineens die éne bruiloft, met die onverwachte gast. De getuige van het bruidspaar blijkt een oude bekende van Fay te zijn. Iemand die tegen wil en dank haar hart nog altijd sneller laat slaan, maar die absoluut never nooit zal willen trouwen… Lukt het Fay haar hoofd koel te houden op een eiland waar het altijd warm is?

Bon Bini Bruiloft deel 2: Happily never nooit niet

Fay is door het dolle als de Amerikaanse superster ‘Cat’ Bon Bini Bruiloft inhuurt om haar bruiloft te verzorgen. Ze staat er deze keer echter alleen voor en al snel merkt ze – ondanks al haar enthousiasme – dat het verzorgen van een celebritywedding helemaal zo makkelijk nog niet is. Zo is er een clausule vol bizarre eisen en voorwaarden, zit de bemoeizieke moeder van Cat overal bovenop, en lijkt Cat zelf met alles behalve haar bruiloft bezig… Tot overmaat van ramp lijkt Liam nog altijd ernstig last te hebben van bindingsangst en probeert Fay hem ervan te overtuigen dat ze écht niet wil trouwen. Hoe dichterbij Cats grote dag komt, hoe meer Fay zichzelf afvraagt of deze opdracht wel zo’n goed idee was. Lukt het haar de bruiloft der bruiloften te redden of wordt het Happily never nooit niet?

Bon Bini Bruiloft deel 3: Het perfecte plaatje

Fay en Liam zijn na drie jaar verloving nog altijd niet getrouwd en gek genoeg lijkt Fay degene te zijn die nu de boot afhoudt. Terwijl het Liam steeds duidelijker wordt waarom dit zo is, komt zijn broer Justin met groot nieuws: hij gaat trouwen en wel op Aruba! Maar tegelijkertijd heeft óók Fay groot nieuws voor Liam. Fay stelt opnieuw haar eigen bruiloft uit, en is druk met het voorbereiden van de grote dag van Justin en zijn aanstaande, River. Maar de roodharige aanstaande van Justin lijkt Fay net iets té perfect. Ze probeert te bewijzen dat de bride to be er een dubbele agenda op nahoudt, maar werkt zichzelf daarmee behoorlijk in de nesten en niemand lijkt haar te geloven. Bedriegt Fays intuïtie haar dan toch en vormen Justin en River wél het perfecte plaatje? Of bestaat zoiets helemaal niet in de liefde?